Ny Game of Thrones-bog fortæller historien om Targaryan-slægtens storhed og fald

Mens hele verden venter på den sidste sæson af tv-serien Game of Thrones,  kan boglæsere imens glæde sig til den 20. november, hvor ILD OG BLOD udkommer. Bogen tager afsæt i Targaryan-slægtens historie, længe før Kampen om Tronen begyndte.

Hvad foregik der, før kulden kom tilbage, og før skumle kræfter begyndte at samle sig i den store iskolde vildmark på den anden side af Muren, der beskytter kongeriget? Det giver George R.R. Martin nu endelig svaret på.

Bogen handler om, hvordan magtforholdene faldt ud, som de gjorde i De Syv Kongerier. Om Valyrias storhed og fald, og hvordan den incestuøse Targaryen-slægt siden etablerede en ny æra. Med andre ord: Ild & Blod er en skatkiste af medrivende historier om krigene, konger, hustruer, børn, søskende, venner, rivaler – og drager selvfølgelig. Værket giver læserne et helt nyt blik på Westeros’ fascinerende historie.

Den opmærksomme boglæser kan måske genkende små dele af denne fortælling før i The World of Ice and Fire og forskellige andre antologier, men den fulde udfoldelse af Martin’s historie af Targaryen-slægten bliver for første gang afsløret i ILD OG BLOD. Den er overdådigt illustreret med over 75 helt nye sort/hvid-portrætter og scener af kunstneren Doug Wheatley og vil give læsere en helt ny påskønnelse af Westeros’ fascinerende historie og et musthave på enhver Game of Thrones-fans bogreol.

Den danske udgave af ILD OG BLOD udkommer samtidig med den engelske, men du kan forudbestille den danske udgave hos os allerede nu.