Lisbeth Salander er tilbage: ny Millennium-bog fra David Lagercrantz Læg en kommentar

Den 7. september udkommer David Lagercrantz nyeste bog i Stieg Larssons voldsomt populære Millenium-serie Manden der søgte sin skygge. Denne gang er vores heltinde Lisbeth Salander endt i kvindefængsel, og må der som en ren Piper Chapmann (Orange is the new black), finde sin plads i fængslets hierarki.

Lisbeth Salander afsoner en kortere straf i kvindefængslet Flodberga. Hun gør alt for at holde sig fri af konflikterne mellem fangerne, men det varer ikke længe, før Benito, fangernes uformelle leder, udfordrer hende, især da Lisbeth forsvarer en ung kvinde fra Bangladesh, som dagligt bliver mishandlet i sin celle.

Lisbeth får besøg i fængslet af Holger Palmgren, som har fået fat i dokumenter, der kaster nyt lys over myndighedernes overgreb på hende som barn. Hun beder Mikael Blomkvist om hjælp til nogle undersøgelser, og sporene leder dem til Leo Mannheimer, partner i Alfred Ögrens kapitalfond.
Hvordan hænger en velbeslået finansmands baggrund sammen med Lisbeths? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de stadig voldsommere trusler fra Benito og hendes bande?

MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE, femte bog i Millennium-serien, er en spændende historie om statslige overgreb, æresrelaterede konflikter og de skygger fra barndommen, der stadig plager Lisbeth Salander.

Du kan købe Manden der søgte sin skygge lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *