Salgs-, handels- og leveringsbetingelser

Læs vores persondatapolitik nederst på denne side
Dagens bog er en E-Mærket webshop, hvilket betyder at vi lever op til skærpede krav – også i vores handelsbetingelser – se vores certifikat her.

Generelle oplysninger

Dagens Bog v. Athenas ApS
Anpartsselskab
CVR.: 39087677
Vestergade 63
5000 Odense C
E-mailadresse: [email protected] – svartid max 3 hverdage.
Telefonnummer: 3311 1900 – alle hverdage 9 til 16.
Etableringsår: 2017

Betaling

Du kan betale med Mobile Pay, Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, Mastercard (udenlandsk), Maestro (udenlandsk), VISA Electron (udenlandsk), JCB. Vi modtager kortbetaling i disse valuta: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP, USD. Vi tager intet kort- eller MobilPay gebyr.

Vi benytter os af Bambora/Epay som indløser, der er garant for sikkerhed, gennemskuelighed og support.

Vi modtager EAN betaling, dog vil vare betalt med EAN først afsendes når betalingen er modtaget.

Bemærk, at pengene først trækkes, når varen afsendes.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge.

Levering

Hos os kan du benytte følgende leveringsmuligheder: DAO hjemmelevering (max 2 kg.) og DAO Pakkeshop. Pakkeshopslevering koster 29kr. og hjemmelevering 39kr.

Leveringstiden for varen: 2-6 hverdage.

Bemærk: Din ordre kan tidligst spores fra kl. 23 på afsendelsesdagen.  Du får en mail med track and trace nr. og en SMS, når pakken kan afhentes, hvis du har valgt pakkeshop. Ved hjemmelevering modtager du en sms når pakken er afleveret på din adresse.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Ved bestilling af flere varer i samme ordre, men ved enkeltvis levering gælder fortrydelsesfristen pr. vare og fra den dato du har modtaget den enkelte vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved til os på mail: [email protected] eller på tlf. 3311 1900. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse på email.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for køb af større partier ved fx lagersalg eller over 10 bøger.
Udgifterne for returnering er på 49,00 kr.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
DagensBog v. Athenas ApS
Vestergade 63
5000 Odense C.

Att.: Troels Hansen-Christensen

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.dagensbog.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger på op til 49,00 kr.

Varen sendes til:

DagensBog v. Athenas ApS 
Vestergade 63
5000 Odense C.

Att.: Troels Hansen-Christensen


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt, det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til projektleder Julie Rasmine Larsen på [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du vil klage, kan du kontakte Center for Klageløsning her:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:
– Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser
– Bestilt den/modtaget den
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato

Brug vores standardfortrydelsesformular: Tryk her for standardfortrydelsesformular (PDF)

Persondata- og cookiepolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse

Ved køb på vores side eller ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi følgende oplysninger på dig: navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og købshistorik.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Dagens Bog v. Athenas ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Dog aldrig mere end 5 år.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Som registreret hos Dagens Bog v. Athenas ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dagens Bog v. Athenas ApS via e-mail [email protected].

Afdelingsleder Troels Hansen-Christensen og projektleder Julie Rasmine Larsen for Dagens Bog v. Athenas ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.dagensbog.dk er Troels Hansen-Christensen.
Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret via SSL, disse kan tilgås via kundens konto, ved login med email og adgangskode. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.dagensbog.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Cookiepolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • Facebook
  • Instagram
  • LiveChat

Websitet ejes af:
Dagens Bog v. Athenas ApS
Vestergade 63, 1.
5000 Odense C
Telefon: 3311 1900
Email: [email protected]

Hvad vi gør med dine personlige oplysninger – persondata- og cookiepolitik

Vi kan se, at du kommer fra Findbog.dk, og har derfor sendt dig herover, da Dagensbog.dk er vores nye hjemmeside. Vi er stadig de samme medarbejdere og det personlige bindeled mellem forfatter, forlag og læser, nu har vi bare endnu flere bøger. Som tak for, at du stadig køber dine bøger hos os er her 10%, som du kan bruge til at handle på dagensbog.dk

RABATKODE:  FINDBOG10
GÅ TIL DEN NYE WEBSHOP
close-link