Kundeservice

Kundeservice

Vi tror på, at online bogshopping skal være en effektiv men også personlig oplevelse. Derfor kan vi assistere dig i dit køb lige fra bestilling i webshop til betaling og levering. Du kan kontakte os på tlf. 3311 1900 eller på mail: [email protected]. Søger du en specifik medarbejder, kan du hoppe over på vores kontakt-side HER.

Ring til os: mandag-fredag 9-16.
Kontakt uden for åbningstid: Benyt vores online chat nederst i venstre hjørne eller send os en mail. Vi svarer tilbage på emails indenfor 3 hverdage.

Tryg e-handel

Når du handler hos os, kan du være sikker på, at vi tager ansvaret for selve betalingskort-transaktionen og dine varer – helt indtil de er leveret, samt kundeservice, reklamation og alle andre faktorer i forbindelse med online-handlen. Vi yder desuden 14 dages reklamation på alle vores varer.

Bestilling, levering og betaling

Vi leverer inden for 2-6 hverdage afhængigt af, om varen er på lager, og der er altid fri fragt ved køb af bøger over 500,- kr. Hos Dagens Bog kan du betale med: Dankort, Mobile Pay, E-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, JCB og American Express. Ønsker du at benytte EAN fakturering, så send os en mail på [email protected], så finder vi ud af det. Vi tager intet kort- eller MobilePay gebyr!
Du handler altid trygt og med sikkerhed for dine oplysninger og din betaling her hos os!

Vi glæder os til at hjælpe med dit næste bogkøb.

Vi kan se, at du kommer fra Findbog.dk, og har derfor sendt dig herover, da Dagensbog.dk er vores nye hjemmeside. Vi er stadig de samme medarbejdere og det personlige bindeled mellem forfatter, forlag og læser, nu har vi bare endnu flere bøger. Som tak for, at du stadig køber dine bøger hos os er her 10%, som du kan bruge til at handle på dagensbog.dk

RABATKODE:  FINDBOG10
GÅ TIL DEN NYE WEBSHOP
close-link