Om Dagens Bog

Hvem er vi

Dagensbog.dk er din online boghandel. Hos os får du et bredt sortiment af bøger, og altid et skarpt tilbud på Dagens Bog. Vi har stor erfaring med online salg af bøger og har gennem årene oparbejdet et tæt samarbejde med en række forfattere. Vi er vi specialiseret i større partier til videresalg ved foredrag eller andre arrangementer samt signerede bøger, og du kan derfor møde os personligt, når vi er ude til foredrag rundt omkring i landet sammen med foredragsarrangøren Tikko.  

Dagens Bog udspringer af en stor interesse og passion for litteraturen og det skrevne ord. Vi læser selv på livet løs og brænder for at dele læseglæden med andre, og derfor har vi startet Dagens Bog – så vi kan være det personlige bindeled mellem forfatter, forlag og læser. Nærvær, fordybelse og tryghed er vores kerneværdier, hvilket præger hele oplevelsen, når du handler hos Dagens Bog. 

På dagensbog.dk kan du købe alt fra lyrik til litterære biografier, men vi har også kogebøger, krimier og en stor samling faglitteratur på hylderne. Du kan anvende vores inddelte kategorier eller søgefeltet for at finde netop den bog, du søger. Har du brug for inspiration til din næste gode læseoplevelse, eller mangler en bog på siden, så benyt vores chat nederst i venstre hjørne, hvor en kompetent litterat sidder klar til at hjælpe dig. 

Vi tror på, at online bogshopping skal være en effektiv men også personlig oplevelse. Derfor kan vi assistere dig i dit køb lige fra bestilling i webshop til betaling og levering. Du kan kontakte os på tlf. 3311 1900 eller på mail: [email protected]. Søger du en specifik medarbejder, kan du hoppe over på vores kontakt-side HER.  

Dagensbog.dk er din personlige boghandel med alle de bøger, du ønsker dig, og med vores udvalgte Dagens Bog deals får du op til 90% rabat. Du kan anmelde vores bøger lige her på siden og dele dine læseoplevelser med andre, blive inspireret til nye bøger på vores blog og opleve din yndlingsforfatter til udvalgte foredrag rundt omkring i landet. Hos Dagens Bog arbejder vi for at bringe læseglæden ud i hjemmet – hurtigt, nemt og til fordelagtige priser.

Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev, hvis du løbende vil modtage vores Dagens Bog Deals, der indeholder op til 90% rabat og mange andre spændende nyheder og gode tilbud. Du kan tilmelde dig HER.

Tryg e-handel

Når du handler hos os, kan du være sikker på, at vi tager ansvaret for selve betalingskort-transaktionen og dine varer – helt indtil de er leveret, samt kundeservice, reklamation og alle andre faktorer i forbindelse med online-handlen. Vi yder desuden 14 dages reklamation på alle vores varer. 

Bestilling, levering og betaling

Vi leverer inden for 2-6 hverdage afhængigt af, om varen er på lager, og der er altid fri fragt ved køb af bøger over 500 kr. Hos Dagens Bog kan du betale med: Visa-dankort, Mobile Pay, E-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, JCB og American Express. Ønsker du at benytte EAN fakturering, så send os en mail på [email protected], så finder vi ud af det.
Du handler altid trygt og med sikkerhed for dine oplysninger og din betaling her hos os!

Vi glæder os til at hjælpe med dit næste bogkøb.